Heade

Facebook

facebook_page_plugin
 

Graag nodigen wij u uit lid te worden van de vereniging. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen. De inschrijving is pas van kracht als het inschrijvingsgeld overgeschreven werd op BE58 8285 9851 9879 op naam van Natuurwerkgroep De Kerkuil vzw. Gelieve uw naam nogmaals in de mededeling te zetten (voor en achternaam) met vermelding "lidgeld 2021".

Als lid ontvangt u 4 keer per jaar het tijdschrift "De Kerkuil" en wordt u op de hoogte gehouden van al onze activiteiten. U steunt er uiteraard ook al onze projecten mee.

Indien u uw lidmaatschap wilt vernieuwen, is het niet nodig onderstaand formulier in te vullen, dan volstaat de overschrijving. Indien u verhuist, is het wel handig om zo uw adreswijziging door te voeren. Alvast bedankt!

 

Naam:*
Adres:*
E-mail:
Lidgeld:*

Ik stem hierbij toe dat Natuurwerkgroep De Kerkuil vzw mijn persoonsgegevens kan verwerken voor het doel van opsturen van het 3 maandelijkse tijdschrift en monitoring ledenlijst. Indien ik mijn e-mailadres ingeef, word ik op de hoogte gehouden per mail van onze activiteiten en verenigingsnieuws. Ik vergewis mij ervan dat ik mij ten alle tijden voor deze nieuwsbrief kan uitschrijven. Ik ben mij er ook van bewust en ik werd geïnformeerd over het feit dat ik mijn lidmaatschap en toestemming op elk moment mag intrekken door “Formulier intrekken toestemming betrokkene” te gebruiken, of door deze te versturen via e-mail op privacy@natuurwerkgroepdekerkuil.be of via de post naar

NWG De Kerkuil
BC De Blankaart
Iepersteenweg 56
8600 Woumen.

Meer info over ons privacybeleid vindt u hier.

*
Captcha: