Heade

Facebook

facebook_page_plugin

Natuurwerkgroep De Kerkuil presenteert Kiekjesbier

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Een winter zonder kiekjes? Daar doen wij niet aan mee!

Zoals jullie weten, is stilzitten niets voor NWG De Kerkuil. Wie ons volgt op facebook kon reeds merken dat we op een nieuw idee broedden. Om het gemis deze winter wat minder te maken, lanceren we woensdag ons eigen streekbier: ons Bruin en Grauw Kieksje!

In samenwerking met brouwerij Deca brengen we een bruin & blond streekbier op de markt, met bijhorend glas. Met deze verkoop willen we in de eerste plaats ons kiekendievenproject bekend maken bij het brede publiek. Wie een geschenkdoos aankoopt krijgt niet alleen de nodige info over onze werking en de kiekjes, maar geeft de werkgroep ook een financieel duwtje in de rug.

Tegelijkertijd is het een welgemeende dankuwel aan al onze landbouwers. Dankzij hun medewerking slagen we in onze opzet en blijft de populatie kiekendieven groeien. We schenken hen dan ook graag een lekker biertje (in)!

Het bier zal verkrijgbaar zijn in het bezoekerscentrum De Blankaart, open van woensdag tot en met zondag van 13.30 u tot 16.30 u. Of ze kunnen na afspraak afgehaald worden via onderstaande regiogebonden afhaalpunten. Andere verkrijgpunten worden in de nabije toekomst kenbaar gemaakt.

Adres en tijdstip van afhaling worden besproken per e-mail

  • Nieuwpoort: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Koekelare: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Diksmuide: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onze verpakkingen en hun prijzen:

  • Geschenkdoos met 3 flesjes = € 6,80
  • Geschenkdoos met 2 flesjes & glas = € 13,90
  • Bak bier = € 42,20

We roepen jullie hulp in voor een geslaagde bierverkoop. Motiveer zoveel mogelijk familie, vrienden ... om onze kiekjes te proeven! Of nog beter: Schenk ons streekbier weg en help zo mee onze werking bekend te maken. Een uniek cadeau met een verhaal.